Hoitopaikka

Hoitopaikka steinerpäiväkoti Mesimarjasta.

Syksyn 2022 paikkojen täyttäminen on aloitettu. Paikkaa haetaan suoraan päiväkodista, ilmoittautumalla jonoon sähköpostilla tai maapostitse vapaamuotoisesti. Esiopetuspaikkaa halutessasi, ota ensin yhteyttä päiväkotiin. Lisätietoja päiväkodilta 050-4081083 tai info@paivakotimesimarja.fi Päiväkodissa on kaksi paikkaa avoinna syksylle 2022.

Hoitopaikkaa sekä varhaiskasvatukseen että esiopetusta täydentävään päivähoitoon haetaan suoraan päiväkoti Mesimarjasta. Esiopetuspaikkaa haetaan Espoon kaupungilta. Huoltajien tulee ottaa yhteyttä päiväkotiin ennen kuin esiopetuspaikkaa Mesimarjaan haetaan.

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea vapaamuotoisella ilmottautumisella jonoon joko maa- tai sähköpostitse. Sammalkallionkuja 2d, 02210 Espoo, info@paivakotimesimarja.fi

Jos haet paikkaa sähköpostilla, ethän laita henkilötunnksen loppuosaa hakemukseen. Tunnuksen loppuosan ehtii toimittaa päiväkodille sitten kun lapselle tehdään hoitopaikkavaraus päiväkotiin.

Vapautuvat paikat täytetään pienryhmäkohtaisesti, ilmoittautumisikäjärjestyksessä. Päiväkotiin voi ilmoittautua jonoon vaikka heti lapsen syntymän jälkeen. Jonotus on maksutonta. Seuraavan syksyn ryhmiä aletaan täyttää marras/joulu-, tammikuussa jolloin järjestetään tutustumistapaamisia päiväkodissa.

Päiväkodissa on kaksi ryhmää, esiopetusryhmä ja 3-5 vuotiaiden ryhmä joka jakautuu ikäkausittaisiin pienryhmiin. Päiväkotiin otetaan, ostopalvelusopimuksen puitteissa, Espoolaislapsia. Erillisestä sopimuksesta lapsi voi aloittaa hoidossa sen syyskauden aikana jolloin hän täyttää kolme vuotta.

Päiväkoti Mesimarja on solminut ostopalvelusopimuksen Espoon kaupungin kanssa.

Päivähoitomaksut Mesimarjassa ovat samat kuin Espoon kaupungin kunnallisissa päiväkodeissa.

Lisätietoja maksuista löytyy Espoon kaupungin sivuilta.

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/maksut-varhaiskasvatuksessa#section-5413

Päiväkodissa noudatetaan osittain Espoon steinerkoulun loma-aikoja, kesäkuuta lukkuun ottamatta.