Hoitopaikka

Hoitopaikka steinerpäiväkoti Mesimarjasta.

Päiväkodissa hoitopaikat toimintakaudelle 2021-22 on täytetty, syksyn 2022 paikkoja aletaan tarjota jonosijoituksen mukaisesti joulukuussa 2021 lisätietoja päiväkodilta 050-4081083 tai info@paivakotimesimarja.fi

Hoitopaikkaa sekä varhaiskasvatukseen että esiopetusta täydentävään päivähoitoon haetaan suoraan päiväkoti Mesimarjasta. Esiopetuspaikkaa haetaan Espoon kaupungilta.

Hoitopaikkahakemuskaavake löytyy Espoon kaupungin sivuilta kohdasta päivähoito.

https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Lapsi_varhaiskasvatuksessa/Varhaiskasvatuksen_lomakkeet

Kaavakkeen lähettämistä maapostilla toivotaan. Jos kuitenkin lähetät kaavakkeen sähköisesti, ethän laita henkilötunnksen loppuosaa hakemukseen. Tunnuksen loppuosan ehtii toimittaa päiväkodille sitten kun lapselle tehdään hoitopaikkavaraus päiväkotiin.

Vapautuvat paikat täytetään pienryhmäkohtaisesti, ilmoittautumisikäjärjestyksessä. Päiväkotiin voi ilmoittautua jonoon vaikka heti lapsen syntymän jälkeen. Jonotus on maksutonta. Seuraavan syksyn ryhmiä aletaan täyttää joulu-, tammikuussa jolloin järjestetään tutustumistapaamisia päiväkodissa.

Päiväkodissa on 23 hoitopaikkaa 3-6 vuotiaille Espoolaislapsille. Erillisestä sopimuksesta lapsi voi aloittaa hoidossa sen syyskauden aikana jolloin hän täyttää kolme vuotta.

Päiväkoti Mesimarja on solminut ostopalvelusopimuksen Espoon kaupungin kanssa.

Päivähoitomaksut Mesimarjassa ovat samat kuin Espoon kaupungin kunnallisissa päiväkodeissa.

Lisätietoja maksuista löytyy Espoon kaupungin sivuilta.

Päiväkodissa noudatetaan osittain Espoon steinerkoulun loma-aikoja.