Hoitopaikka

Varhaiskasvatus-, esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus tai esiopetuspaikka steinerpäiväkoti Mesimarjasta.

Varhaiskasvatus/ esiopetusta täydentävää varhaiskasvatuspaikkaa haetaan suoraan päiväkodista, ilmoittautumalla jonoon sähköpostilla tai maapostitse vapaamuotoisesti. Esiopetuspaikkaa halutessasi, ota ensin yhteyttä päiväkotiin, saatuasi varmistuksen että lapsellesi tarjotaan paikkaa Mesimarjasta, voit hakea paikkaa Espoon kaupungilta, kaupungin määräämänä aikana. Lisätietoja päiväkodilta 050-4081083 tai info@paivakotimesimarja.fi . Syksyn 2024 kaikki varhaiskasvatus ja esiopetuspaikat ovat varattu ja jonoa on jonkin verran.

 Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea vapaamuotoisella ilmottautumisella jonoon joko maa- tai sähköpostitse. Sammalkallionkuja 2d, 02210 Espoo, info@paivakotimesimarja.fi tai Espoon kaupungin hakemuksella https://static.espoo.fi/cdn/ff/o7DTMLVQ6CmKTtyAzE-gB2Dwp5YlsPYBQj9QsPRWyXg/1664975488/public/2022-10/Varhaiskasvatushakemus_2022.pdf

Jos haet paikkaa sähköpostilla, ethän laita henkilötunnksen loppuosaa hakemukseen. Tunnuksen loppuosan ehtii toimittaa päiväkodille sitten kun lapselle tehdään hoitopaikkavaraus päiväkotiin.

Vapautuvat paikat täytetään pienryhmäkohtaisesti, ilmoittautumisikäjärjestyksessä. Päiväkotiin voi ilmoittautua jonoon vaikka heti lapsen syntymän jälkeen. Jonotus on maksutonta. Seuraavan syksyn ryhmiä aletaan täyttää marras/joulu-, tammikuussa jolloin järjestetään tutustumistapaamisia päiväkodissa. Esiopetukseen tulee hakea ajoissa jotta tutustumiskäynti ehditään tehdä ennen kuin paikkaa haetaan Espoon kaupungilta.

Päiväkodissa on kaksi ryhmää, esiopetusryhmä ja 3-5 vuotiaiden ryhmä joka jakautuu ikäkausittaisiin pienryhmiin. Päiväkotiin otetaan, ostopalvelusopimuksen puitteissa, Espoolaislapsia. Erillisestä sopimuksesta lapsi voi aloittaa hoidossa sen syyskauden aikana jolloin hän täyttää kolme vuotta.

Päiväkoti Mesimarja on solminut ostopalvelusopimuksen Espoon kaupungin kanssa.

Päivähoitomaksut Mesimarjassa ovat samat kuin Espoon kaupungin kunnallisissa päiväkodeissa.

Lisätietoja maksuista löytyy Espoon kaupungin sivuilta.

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/maksut-varhaiskasvatuksessa

Päiväkodissa noudatetaan osittain Espoon steinerkoulun loma-aikoja, kesäkuuta lukuun ottamatta.